فهرست مطالب

مجله مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی
پیاپی 34 (زمستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/11/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • محمدصادق افروزه، آمنه مهری*، زهرا نیکنام شیری صفحات 1-19
    توسعه ورزش زنان گامی به سوی توسعه ملی است. علاوه بر این به علت تاثیر ورزش زنان بر زندگی خانواده و اجتماع بیشتر مورد توجه دولت و مردم قرار گرفته است. هدف از این پژوهش بررسی گفتمان اصلی مدیران ورزشی در حوزه ورزش زنان بود. تحقیق از نوع توصیفی بود که با تحلیل کیفی و با رویکرد تحلیل گفتمان از سخنرانی و مصاحبه های 34 نفر از مدیران ارشد در حوزه ورزش و جوانان و کدگذاری آن در یک دوره 8 ماهه از فروردین تا دی ماه 1399 مورد بررسی قرار گرفت. داده های حاصل از مصاحبه و سخنرانی های مدیران کدگذاری و در قالب 19 مفهوم و 8 مقوله ی اعتدال، فرهنگ سازی، پرورش استعدادها، توسعه ورزش، کارایی ورزش، مدیریت پروری، افتخار آفرینی و الزامات ورزش طبقه بندی شد. بنظر میرسد مشارکت زنان در ورزش باعث خواهد شد تا آن ها به عنوان قانون گذاران، مدیران، مبارزان برای حقوق خود و رهبران سازمان های ورزشی تلاش کنند. بنابراین بسیار مهم است تا رسانه ها و مدیران ارشد در جایگاه خود با حمایت و وضع قوانین در جهت توانمندسازی ورزش بانوان گام های استوارتری بردارند.
    کلیدواژگان: ورزش زنان، رسانه های جمعی، تحلیل گفتمان، توسعه ورزشی
  • فهیمه مومنی فر*، امین راجی، جلال یاراحمدی صفحات 20-30

    هدف از انجام پژوهش حاضر اعتباریابی ابزار شاخص های اخلاق رسانه ای در برنامه های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بود. جامعه آماری این تحقیق(350 نفر)، نخبگان مدیریت ورزشی شامل اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی دانشگاه های وزارت علوم، بود و نمونه گیری به صورت تصادفی و تعداد نمونه(180 نفر) بر اساس جدول مورگان تعیین شد. داده ها بر اساس سه پرسشنامه صداقت، عدالت و مسیولیت پذیری می باشد و روایی آن به صورت سازه ای مورد تایید و پایایی آن نیز بر اساس آلفای کرونباخ مورد تایید واقع شده است. نتایج بیانگر آن بود که متغیر صداقت بر اخلاق رسانه ای برنامه های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با ضریب تاثیر 44/0 و مقدار 71/4=T ، عدالت بر اخلاق رسانه ای برنامه های ورزشی با ضریب تاثیر 13/0 و مقدار 84/2=T و مسیولیت پذیری بر اخلاق رسانه ای برنامه های ورزشی با ضریب تاثیر 91/0 و مقدار 65/7=T اثرگذار بوده است. بر این اساس، متغیر مسیولیت پذیری بر اخلاق رسانه ای برنامه های ورزشی با ضریب تاثیر 91/0بیشترین میزان و متغیر عدالت بر اخلاق رسانه ای برنامه های ورزشی با ضریب تاثیر 13/0 کمترین میزان بوده است. نتایج پژوهش حاکی از اعتبار درونی و بیرونی ابزار شاخص های اخلاق رسانه ای و اثر معنادار آن در برنامه های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد.

    کلیدواژگان: اخلاق، رسانه، صداقت، عدالت، مسئولیت پذیری، صدا و سیما
  • محمدسلطان حسینی، لیلی خاوری خراسانی، مجتبی قاسمی سیانی* صفحات 31-47

    هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر انواع اخبار نامطلوب (اخبار نامطلوب مرتبط با ارزش ها و اخبار نامطلوب مرتبط با عملکرد) در منفوریت برند محصولات ورزشی بود. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و جامعه ی آماری پژوهش، کلیه استفاده کنندگان از محصولات ورزشی در دانشگاه کردستان بودند که نمونه ی آماری 550 نفر انتخاب شد. به منظور مقایسه 2 نوع اخبار نامطلوب، نمونه پژوهش به 2 گروه تقسیم شدند و از روش نمونه گیری تصادفی ساده برای جمع آوری داده ها استفاده شد. جهت اندازه گیری متغیرهای پژوهش از پرسشنامه، و برای تحلیل داده ها از روش-های آمار توصیفی (فراوانی، درصد، میانگین) و استنباطی (تحلیل مسیر) استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد هر دو نوع اخبار نامطلوب (منفی) در نفرت از برند محصولات ورزشی تاثیرگذار است، اما اخبار منفی مرتبط با ارزش ها تاثیر قوی تری دارد. همچنین نتایج بیانگر این بود که در هر دو گروه، تنفر از برند تاثیر مثبت و معناداری در هر سه پیامد رفتاری (اجتناب از برند، تبلیغات توصیه ای منفی علیه برند و انتقام از برند) دارد. بر این اساس، پیشنهاد می شود مدیران شرکت ها نسبت به اخبار منتشر شده از محصولات و شرکت خود در رسانه ها و فضاهای مجازی حساس باشند و از انتشار اخبار نامطلوب (بخصوص اخبار مربوط به ارزش ها) که در اکثر موارد نیز ممکن است دروغ و یا شایعه باشد، جلوگیری کنند.

    کلیدواژگان: اخبار نامطلوب، محصولات ورزشی، منفوریت برند
  • محمد حیدری*، مجید جاوید، مجید نامور، علی صابری صفحات 48-63
    تحقیق حاضر بدنبال ارایه یک تحلیل کامل از گفتمان های مربیان و فوتبالیست های لیگ برتر ایران در دوران کرونا بود. روش تحقیق حاضر از نوع کیفی و با رویکرد تحلیل گفتمان تیترهای روزنامه های ورزشی انجام پذیرفت. چهار روزنامه معتبر ورزشی داخلی با استفاده از نمونه گیری هدفمند به عنوان نمونه آماری تعیین گردیدند. روایی و پایایی تحلیل کیفی از طریق کدگذاری مجدد توسط متخصصان روش تحقیق کیفی تایید گردید. تیتر روزنامه های مورد بررسی از اسفند 98 الی خرداد 99 مورد بررسی قرار گرفتند. تحقیق حاضر تحلیل گفتمان مربیان و فوتبالیست ها از لحاظ پارمترهای "چیستی، چرایی و چگونگی"، و همچنین از لحاظ ابعاد کلی و مدل EC سواد رسانه ای مورد تحلیل و کدگذاری مورد بررسی قرار داد. فراوانی کل کدهای بدست آمده برابر 134 بود. از لحاظ پارامترهای تحلیل گفتمان بیشترین فراوانی کد را پارامتر "چیستی" به خود اختصاص داد. در ابعاد کلی نیز بعد احساسی سواد رسانه ای دارای بیشترین فراوانی بود. همچنین، از لحاظ مدل EC نیز بعد قابلیت های فردی(زیر مولفه شخصی) دارای بیشترین فراوانی در گفتمان های مربیان و ورزشکاران بوده است. در نهایت، تحقیق به ارایه یک چارچوب نظری از مولفه های مورد بررسی در تحقیق پرداخت. محققان آتی می توانند از این چارچوب به عنوان یک مبانی نظری جهت تحقیقات کیفی و کمی آتی بهره گیرند.
    کلیدواژگان: تحلیل، گفتمان، سواد، رسانه، EC
  • عابد محمودیان*، سعید صادقی بروجردی، وحید دلشب صفحات 64-81
    اینستاگرام به طور فزاینده ای به ابزاری جهت به اشتراک گذاشتن محتوای بصری برای ورزشکاران حرفه ای تبدیل شده است. به همین جهت هدف از پژوهش حاضر استفاده از اینستاگرام به عنوان ابزار مدیریت برند شخصی ورزشکاران حرفه ای بود. روش تحقیق کیفی از نوع تحلیل محتوای کمی بود. 472 پست در اینستاگرام از دو فوتبالیست حرفه ای (کریستیانو رونالدو و لیونل مسی) تجزیه و تحلیل شد که در آن عکس ها بر اساس ویژگی های مرتبط و غیر مرتبط با محصول طبقه بندی شدند. تجزیه و تحلیل آماری شامل تحلیل محتوای پست های اینستاگرامی و بررسی تعداد لایک و کامنت های آنها در صفحه اینستاگرام ورزشکاران مورد مطالعه بود. یافته ها نشان داد؛ برای هر دو ورزشکار، پست های با ویژگی های غیر مرتبط با محصول به طور قابل ملاحظه ای بیشتر از پست های با ویژگی های مرتبط با محصول در اینستاگرام به اشتراک گذاشته شده بود. تعداد لایک ها در پست های با محتوای ویژگی های مرتبط با محصول به طور قابل توجهی بالاتر از تعداد لایک های پست های مربوط به ویژگی های غیر مرتبط با محصول برای هر دو ورزشکار بود. همچنین، تعداد کامنت ها در پست های با محتوای ویژگی غیر مرتبط با محصول به طور قابل توجهی بالاتر از تعداد کامنت های پست های ویژگی مربوط به محصول برای هر دو ورزشکار بود. این مطالعه نشان می دهد که اینستاگرام، درک چگونگی درگیری و تعامل طرفداران با پست های مربوط به ویژگی های برند ورزشکار را تسهیل کرده و طرفداران می توانند در فرآیند ساخت برند ورزشکار از طریق لایک و کامنت نقش فعال تری داشته باشند. بر این اساس پیشنهاد می شود که ورزشکاران حرفه ای باید درک بیشتری از نشانه شناسی تصاویر برای پست ها جهت افزایش تعدادکامنت و لایک طرفداران
    کلیدواژگان: اینستاگرام، مدیریت برند، ورزشکار حرفه ای، ویژگی برند
  • محمود میرکی، مظفر یکتایار*، نرگس اسماعیلی صفحات 83-96
    هدف پژوهش بررسی شاخص ها و ابزارهای ارتباطات یکپارچه بازاریابی در صنعت پوشاک و تجهیزات ورزشی با استفاده از مدل سلسله مراتب اثر بود . روش تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی داده ها با استفاده پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری شد. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه توسط متخصصین تایید گردید و باتوجه به نرخ ناسازگاری پرسشنامه (کمتر از 1/0)، ابزار تحقیق از اعتبار و پایایی مناسب برخوردار بود. جامعه آماری شامل 38 نفر از صاحب نظران و متخصصین بازاریابی ورزشی بود، داده ها نیز از طریق روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و نرم افزار Expert Choice مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد، به ترتیب برای اهداف شناختی؛ ایجاد آگاهی و دانش با وزن نهایی (0.278) و (0.255)، اهداف احساسی؛ میل و تمایل با وزن نهایی(0.257) و(0.232) و اهداف رفتاری؛ اطمینان و عمل (خرید) با وزن نهایی (0.231) و (0.307) از اهمیت بالایی در صنعت پوشاک وتجهیزات ورزشی ایران برخوردار هستند. از دیگر نتایج این مطالعه در میان ابزارهای IMC در مدل ارتباطی HET، تبلیغات و روابط عمومی به ترتیب با داشتن وزن نهایی(0.313) و (0.260) برای ایجاد آگاهی، و با وزن نهایی (206/0) و (300/0) برای ایجاد دانش دارای اولویت اول بودند. لذا به تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک و تجهیزات ورزشی توصیه می گردد برای فروش اقلام ورزشی خود با استفاده از ابزارهای ارتباطات یکپارچه بازاریابی برای ایجاد آگاهی و دانش، میل و تمایل، و اطمینان و خرید مشتریان خود از طریق تبلیغات و روابط عمومی، پیشبرد فروش، فروش شخصی و بازاریابی مستقیم، اقدام نمایند.
    کلیدواژگان: ارتباطات یکپارچه بازاریابی، مدل سلسله مراتب اثر، نرخ ناسازگاری
  • پریسا جافری*، رحیم رمضانی نژاد صفحات 96-108
    هدف پژوهش حاضر تحلیل محتوای کمی و روند مقالات چاپ شده حوزه رسانه در ورزش در نشریات علمی پژوهشی ایران بود. بدین منظور ، تمامی مقالات چاپ شده در نشریات علمی پژوهشی مدیریت ورزشی و پایگاه اطلاعات علمی (جهاد دانشگاهی ایران) مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت 51 مقاله در زمینه رسانه های ورزشی به چاپ رسیده بود. ابزار مورد استفاده چک لیست کدکذاری شده از محتوای مقالات بود که جهت روایی آن از متخصصان مدیریت ورزشی و برای اطمینان از پایایی آن از دو کدگذار استفاده شد و بعد از توافق نهایی، تجزیه و تحلیل روی آنها با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی (آزمون کای اسکویر) انجام گرفت. یافته ها نشان داد درسال 1398 بیشترین مقالات در این حوزه چاپ شده (25/37 درصد) است و بیشتر تحقیقات با رویکرد کاربردی انجام گرفته است (35/82 درصد)، روش تحقیق بیشتر مقالات نیز به صورت کمی و پیمایشی (7/64 درصد) بود و اکثر مقالات با روش های آماری مقایسه ای و تی (66/16 درصد) انجام شده اند. اکثر نویسندگان از متخصصان دانشگاهی بودند (5/21 درصد) و تلویزیون بیشترین حوزه تحقیقاتی در رسانه ها(37/31 درصد) را داشت. نتایج آزمون کای اسکویر نشان داد بین تعداد مقالات چاپ شده در حوزه رسانه ورزشی با توجه به نوع رسانه و بین تعداد مقالات چاپ شده در حوزه رسانه ورزشی با توجه به روش های تجزیه و تحلیل داده ها تفاوت معنی داری وجود دارد که نشان دهنده ی گستردگی رسانه ورزشی در پژوهش و تحقیق است.
    کلیدواژگان: تحلیل محتوا، مقالات، رسانه، ورزش، نشریات علمی پژوهشی
  • ابراهیم نیک پی مطلق بناب، حسین سپاسی*، پریوش نوربخش، مهوش نوربخش صفحات 109-121

    امروزه فناوری اطلاعات به عنوان محور تشکیل جوامع اطلاعاتی مورد توجه اکثر کشورهای جهان قرار گرفته است. مدیریت دانش و نقش رهبری به فرایند مبادله اطلاعات سرعت می بخشد. هدف تحقیق بررسی نقش میانجی فناوری اطلاعات در رابطه بین سبک های رهبری با مدیریت دانش کارکنان با رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری است. روش تحقیق از نوع توصیفی- همبستگی و به شکل میدانی انجام شده است.جامعه آماری پژوهش را کارکنان ادارات کل ورزش و جوانان شمال غرب ایران تشکیل داد. به منظور انجام نمونه گیری با توجه به وجود 3 استان از روش تصادفی طبقه ای نسبتی استفاده شد. و بر اساس تعداد گویه ها و متغیرها حداقل حجم نمونه 365 نفردر نظر گرفته شد. سه پرسشنامه سبک رهبری باس و اولیو (2003)، مدیریت دانش فیلیوس و همکاران (2000) و فناوری اطلاعات نیک پی و همکاران(2019) ابزار اندازه گیری تحقیق را تشکیل دادند. . جهت بررسی روایی محتوایی پرسشنامه ها از اساتید مدیریت ورزشی و خبرگان آگاه به موضوع و برای بررسی پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد. برای تحلیل آمار توصیفی و ضرایب همبستگی از نرم افزار23 SPSS و برای بررسی برازش داده ها و ارزیابی مدل شامل بررسی اعتبار همگرا، اعتبار تشخیصی و پایایی مرکب از نرم افزار AMOS24 و جهت ارایه الگو از نرم افزار SMART-PLS3 استفاده شد. نتایج نشان داد در روابط بین سبک های رهبری و مدیریت دانش، پذیرش فناوری اطلاعات به عنوان نقش میانجی عمل می کند. لذا پیشنهاد می شود فرآیند پذیرش فناوری اطلاعات کارکنان بر مبنای مدیریت دانش و سبک های رهبری باشد..

    کلیدواژگان: فناوری اطلاعات، سبک رهبری، مدلسازی، مدیریت دانش
|
  • Mohammadsadegh Afrozeh, Ameneh Mehri *, Zahra Niknam Shiri Pages 1-19
    The development of women's sports is a step towards national development. In addition, due to the impact of women's sports on family and community life, it has received more attention from the government and the people. The purpose of this study was to investigate the main discourse of sports managers in the field of women's sports.The research was a descriptive study that was examined by qualitative analysis and discourse analysis approach from lectures and interviews of 34 senior managers in the field of sports and youth and its coding in an 8-month period from March to January 2021.The data obtained from the interviews and lectures of the managers were coded and classified into 19 concepts and 8 categories: moderation, culture building, talent development, sports development, sports efficiency, management, honor creation and sports requirements.It seems that women's participation in sports will make them work as legislators, managers, fighters for their rights and leaders of sports organizations. Therefore, it is very important for the media and senior managers to take more solid steps to empower women in their position by supporting and enacting laws.
    Keywords: women's sports, Mass Media, discourse analysis, sports development
  • Amin Raji, Jalal Yarahmadi Pages 20-30

    The purpose of this study was to validate of media ethics indicators tool in the sports programs of the Islamic Republic of Iran Broadcasting. The statistical population of this study (350 people) was the sports management elite, including faculty members in the field of physical education majoring in sports management at the universities of the Ministry of Science, and the sampling was random and the number of samples (180 people) was determined based on Morgan table.The data are based on three questionnaires of honesty, fairness and responsibility and its validity is structurally confirmed and its reliability is confirmed based on Cronbach's alpha. The results showed that the variable of honesty on the media ethics of sports programs of Iran Broadcasting with an impact factor of 0.44 and a value of T=4.71, justice on the media ethics of sports programs with an impact factor of 0.13 and the value of T=2.84 and responsibility had an effect on the media ethics of sports programs with an impact factor of 0.91 and a value of T=7.65. Accordingly, the variable of responsibility on the media ethics of sports programs with an impact factor of 0.91 was the highest and the variable of justice on the media ethics of sports programs with an impact factor of 0.13 was the lowest.The results of the research indicate the internal validity and index of external tools of media ethics and its significant effect on the sports programs of the Radio and Television of the Islamic Republic of Iran

    Keywords: Ethics, Media, Honesty, Justice, Responsibility, broadcasting
  • Mohammad Soltan Hosseini, Leili Khavari Khorasani, Mojtaba Ghasemi Siani * Pages 31-47

    The purpose of the present study was to investigated the impact of different types of unfavorable news (negative value-related news and negative performance-related news) on brand hate of sports products. The present study was practical. The statistical population of the study consisted of all users of sport products at University of Kurdistan, that statistical sample of 550 people was selected. In order to compare the two types of undesirable news, the research sample was divided into two groups. Simple random sampling method was used for data collection. Questionnaire was used to measure research variables and descriptive (frequency, percentage, mean) and inferential (path analysis) methods were used for data analysis. The results showed that both types of unfavorable (negative) news influenced on the brand hate of sports products, but negative value-related news had a stronger effect. The results also indicated that in both groups, brand hate had a positive and significant effect on all three behavioral outcomes (Brand Avoidance, Negative WOM and Brand Retaliation). Accordingly, it is suggested that corporate executives be sensitive to the news of their products and their company in the media. And prevent the dissemination of undesirable news (especially value-related news) which in most cases may also be false or rumored.

    Keywords: Brand hate, Negative news, sports products
  • Mohammad Heidari *, Majid Javid, Majid Namvar, Ali Saberi Pages 48-63
    The present study sought to provide a complete analysis of the discourses of Iranian Premier League coaches and football players during the Corona virus pandemic. The method of the present study was qualitative with the approach of discourse analysis of sports newspaper headlines. The headlines of the sample newspapers from February 2020 to June 2020 were reviewed. The present study examines discourse analysis with a structural approach, the discourse of coaches and football players in terms of what, why and how parameters and, also this paper analyzed and coded the general dimensions of the EC model of media literacy. The total frequency of the obtained codes was 134. In terms of discourse analysis, the most frequent code was the "what" parameter. In general, the emotional dimension of media literacy had the most frequency versus the rest. Also, in terms of the EC model, the dimension of individual capabilities (personal component) has had the highest frequency in the discourses of coaches and athletes. The research provided a theoretical framework of the components studied in the research. Therefore, future researchers can use this framework as a theoretical basis for future qualitative and quantitative research.
    Keywords: discourse, analysis, media, literacy, EC
  • Abed Mahmoudian *, Saeed Sadeghi Boruojerdi, Vahid Delshab Pages 64-81
    Instagram has increasingly become a tool for sharing visual content for professional athletes. Therefore, the purpose of this study was to use Instagram as a personal brand management tool for professional athletes. The method of qualitative research was quantitative content analysis. 472 Instagram posts of two professional footballers (Cristiano Ronaldo and Lionel Messi) were analyzed, in which the photos were categorized based on product-related and non-product-related attributes. Statistical analysis included analyzing the content of Instagram posts and examining the number of likes and comments on the athletes' Instagram page. The findings showed; for both athletes, posts with non-product-related features were significantly more shared than posts with product-related features on Instagram. The number of likes on posts with product-related attributes was significantly higher than the number of likes on posts with non-product-related features for both athletes. Also, the number of comments in posts with product-unrelated attributes content was significantly higher than the number of comments in product-related attributes posts for both athletes. This study shows that Instagram facilitates the understanding of how fans engage and interact with posts related to athlete brand attributes, and fans can play a more active role in the athlete brand building process through likes and comments. Based on this, it is suggested that professional athletes should have a greater understanding of the semiotics of images for posts in order to increase the number of comments and likes of their fans.
    Keywords: Instagram, brand management, professional athletes brand attributes
  • Mahmod Miraki, Mozafar Yektayar *, Narges Esmaeily Pages 83-96
    In this research, the indicators and tools of integrated marketing communication in the clothing and sports equipment industry are examined based on Hierarchy of Effects Model. The research method was descriptive-survey and data were collected by a researcher-made questionnaire. The face and content validity of the questionnaire was confirmed by experts and due to the incompatibility rate of the questionnaire (less than 0.1), the research tool had good validity and reliability. The statistical population of the study consists of 38 sports marketing experts and specialists. The data were analyzed through Analytic Hierarchy Process (AHP) and Expert Choice software. The findings showed that creating awareness and knowledge with final weights of (0.278) and (0.255) is significant for cognitive purposes; desire with final weights of (0.257) and (0.232) is significant for emotional goals, and reliability and action (purchase) with final weights of (0.231) and (0.307) are of great importance for behavioral goals in the Iranian clothing and sports equipment industry. Also, the results indicate that advertising with the final weights of (0.313) and (0.260) to create awareness, respectively, and public relations with the final weights of (0.206) and (0.300) to create knowledge are the first priority among IMC tools in HET communication model. Consequently, manufacturers and sellers of clothing and sports equipment are recommended to sell their sports items using integrated marketing communication tools to create awareness and knowledge, desire and craving, and creation of confidence in customers through advertising and public relations, sales promotion, sales personal and direct marketing.
    Keywords: Integrated Marketing Communication, The Hierarchy of Effects Model, Incompatibility Rate, Analytic Hierarchy Process
  • Parisa Jaferi *, Rahim Ramzani Nejhad Pages 96-108
    The purpose of this study is to analyze the quantitative context, and the trends of media published papers in the field of sports in periodicals. To this end, we investigated all the papers published in periodicals in the field of sport management (ACECR). We found 51 papers published in sports media. We used a coded checklist [a2] derived from the papers’ contexts. To ensure the checklist’s validity, we employed some experts in the field of sport management, and to ensure its reliability, we used two coders. Finally, to analyze data, we employed the descriptive, as well as the inferential statistics (Chi-square test). Findings showed that in 1398, the maximum number of papers (37.25%) have been published, most of them (82.35%) have been carried out with an applied approach. Most of these studies (64.7%) have been done quantitatively by a survey. They also (16.66%) have been done using comparative and t-statistics. Most of the authors (21.5%) were university experts, while the television had the most share of research areas amongst media (31.37%). The chi-square test results indicated that there exists a significant difference between the number of published papers in the field of sports media with regard to the media type, and the number of published papers in sports media with according to the analysis, which indicates a large share of sports media in the research..
    Keywords: content analysis, papers, media, sports, periodicals
  • Ebrahim Nikpey Motlag Bonab, Hossein Sepasi *, Parivash Nourbakhsh, Mahvash Noorbakhsh Pages 109-121

    Today, information technology (IT) as the axis of the formation of information societies has been considered by most countries in the world. Knowledge management and leadership role speed up the information exchange process. The purpose of study is to investigate the mediating role of information technology in relationship between leadership styles and employee knowledge management with a structural equation modeling approach. The research method is descriptive-correlational and it is done in field. The statistical population consisted of employees of the Departments of Sports and Youth of Northwestern Iran. In order to perform sampling, due to the existence of 3 provinces, the relative stratified random method was used. Based on number of items and variables, minimum sample size of 365 people was considered.Three questionnaires of leadership style of Bass and Olivo (2003), knowledge management of Filius et al. (2000) and IT of Nickpey et al. (2019) consisted research instruments. To evaluate content validity of the questionnaires, sports management professors and experts and to evaluate reliability, Cronbach's alpha coefficient was used. SPSS 23 software was used to analyze descriptive statistics and correlation coefficients, and AMOS24 software was used to evaluate data fit and model evaluation, including convergent validity, diagnostic validity and composite reliability. SMART-PLS3 software was used to provide a model.Rresults showed that in relationship between leadership styles and knowledge management, IT acceptance acts as a role of mediator. Therefore, it is suggested that the information technology acceptance process of the employees be based on knowledge management and leadership styles.

    Keywords: IT, Leadership style, modeling, knowledge management